Описание

ПРОМО!!!     Лятна мини почивка на остров Тасос    ПРОМО!!!

Автобусна почивка с тръгване от Добрич, Варна и Бургас

5 Дни /4 Нощувки      Цена: 305 лв.

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА !!!

Цената важи до изчерпване на промоционалните стаи в хотела.

Дати:  21.07.2021


Тасос – „зеленият диамант на Егейско море”. Векове наред този „господар” на Егейско море не спря за миг да предлага удоволствия и красиви мигове. Неговите брегове са от светло синьо до тъмно зелено. Неговите гори са с благословена прохлада. Гостоприемни са и хората, които обожават своя роден край и почитат гостите. Щастието, покоят, почивката, удоволствието и развлеченията превръщат Тасос в предпочитана дестинация и човек не може да му се насити колкото и пъти да го посети!

Тръгване:

–03:00 ч. от Добрич  – при минимум 10 туриста с доплащане 12 лева

– 04:00 ч. от Варна – ул. „Антим І”
– 06:00 ч. от Бургас – бензиностанцията OMV / срещу Мак Драйв /

Маршрут: Варна – Бургас – Свиленград – Керамоти – о-в Тасос

Първи ден 21.07.2021
Пристигаме в Гърция. Отправяме се към малкото рибарско селище Керамоти, откъдето с ферибот отпътуваме за остров Тасос. Пристигаме в столицата на острова Лименас или град Тасос. От там се отправяме към Лименария. Настаняване в хотел 3*Свободно време. Нощувка.

Втори ден 22.07.2021
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за допълнителна екскурзия. Нощувка.

Трети ден 23.07.2021
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. По желание – разходка до прочутият плаж Металия, с разглеждане на забележителностите около него. 
Нощувка.

Четвърти ден 24.07.2021
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за допълнителна екскурзия.  По желание – посещение на гръцка таверна. Нощувка.

Пети ден 25.07.2021
Закуска. Около обяд отпътуваме за Керамоти, оттам – за България. По път ще спрем за кратка почивка и обяд в Александруполис. Пристигаме във Бургас и Варна късно през нощта.

 

Пакетната цена включва:
– Транспорт с луксозен микробус, пътни и магистрални такси
– 4 нощувки в хотел 3* със закуски
– Медицинска застраховка
– Водач от Агенцията

Пакетната цена не включва:

– антигенен тест при отпътуване от България
– Фериботни такси / задължително се заплащат на място, в автобуса/ – 10 евро
– Посещение на таверна с жива музика, програма и включено меню – 25 евро 
– Допълнителните мероприятия – целодневна обиколка на остров Тасос – 10 евро
– доплащане за медицинска застраховка за лица от 70 г до 80 г- 10 лв
– лица над 80 г. се застраховат самостоятелно срещу доплащане.

– доплащане при  отпътуване от Добрич – 12 лева

Забележка:

От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна общинска такса, която се заплаща лично от туристите на място в хотела още при настаняването.

• за 5* хотели – 4 евро /стая/ нощувка
• за 4* хотели – 3 евро /стая/ нощувка
• за 3* хотели – 1.50 евро /стая/ нощувка
• за 2*, 1* хотели – 0.50 евро /стая/ нощувка

Допълнителните мероприятия:

Целодневна автобусна обиколка на о. Тасос – 10 евро
Описание:
Вечно зеленият остров, истинско съкровище за Гърция – с богата история и археологически находки, пръснати из целия остров. Започваме обиколката с посещение на магазин и работилница за сребърна и златна бижутерия ” Ирис”. Посещаваме женския манастир „ Св. Архангел Михаил” и залива на русалките – „Алики” – основна забележителност на остров Тасос. Малкото рибарско селище е заключено между два залива и е невероятно красиво. Ще спрем за обяд и разглеждане на старата столица Панагиа, запазила старата си градска архитектура с тесни улички и белосани къщи покрити с каменни плочи. Ще посетим старинна рафинерия на потомствени производители на зехтин, с презентация на производството и възможност за закупуване на студено пресован зехтин и местно производство маслини. Ще разгледаме и гр. Тасос Лименас – старата агора, светилището на Нептун и на Дионисий, амфитеатъра, крайбрежната улица със сувенири, малки кокетни хотелчета, магазини и кафенета. Ще се любуваме на прекрасни заливи и градини с  маслинови дървета.

Забележки:

Пътува се с лична карта или задграничен паспорт

Няма визов режим.

За деца под 18 години, пътуващи с единия родител или без родители, задължително се изисква нотариално заверено пълномощно от другия родител / родители (оригинал и фотокопие), както и копие от акта за раждане.

Туроператора си запазва правото за промяна на реда на провеждане на мероприятията спрямо възможността за осъществяването им.

Часовете на отпътуване може да претърпят промяна, като всеки турист ще бъде уведомен своевременно за това.

Ckъпи приятели,

Съобразявайки се с нашия дългогодишен опит в изготвянето на екскурзионни програми за Гърция, ние не предлагаме включена вечеря поради твърде еднообразното меню, което се приготвя за групи. Така нашите клиенти имат възможност да опитат повече от вкусните гръцки ястия – морски дарове, свински кебап, агнешко, пълнени патладжани, тиквички, мусака… Нашите представители винаги биха могли да насочат туристите къде могат да похапнат достатъчно и на добри цени!

www.ecotour-yn.com

Дата на тръгване

Няма свободни места. Моля, свържете се с нас на тел.: 052 614 412
Инфо

Гърция

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic Инфо